Proiecte

Una din ideile de bază în fondarea Parents League a stat implementarea mai multor proiecte prin care vom putea fi mai aproape de părinți, copii și de necesitățile acestora. Din acest motiv, am împărțit proiectele în următoarele subcapitole sau categorii:

workshop nutritie4
Toată viaţa avem ce învăţa!
WORKSHOPS

sunt evenimente, care au o anumită tematică și care au ca scop să aducă informație utilă și pe înțelesul tuturor. Ne dorim ca ele să fie cât mai colorate, cât mai interesante și cel mai important - să fie funny, de aceea la workshop-urile noastre, copii sunt bineveniți, iar pentru ei vor fi pregătite gustări sănătoase și activități conform vârstei. Pentru workshop sunt alese temele cele mai solicitate de către părinți, deci voi sunteți cei care ne ajută în crearea lor.

Mamele au nevoie de timp și pentru ele
Mommy's Happy Hour

este un proiect la care ne-am gândit că mamele au nevoie de răsfăț, de comunicare sau pur și simplu de a ieși din casă, cel puțin o oră la două săptămâini. Într-adevăr este doar o oră, dar una frumoasă în care ne alintăm cu ceva gustos, în care vorbim, interacționăm și facem schimb de experiențe. În cadrul acestui concept vom ”dezghioca” 1-2 teme la fiecare întâlnire care ne va mobiliza și ne va uni după interese comune. Aici ne vom strădui la maxim ca să ne simțim bine și fericite.

COVER
Colorful multi-cultural integration concept tree set. Vector file layered for easy manipulation and custom coloring.
Make a difference
Caritate

deoarece ne place să dăruim mai mult, să fim mai aproape de copii, să impactăm măcăr cât de puțin viața celor din jurul nostru, ne-am gândit că cel mai frumos și unul din cele mai valoroase concepte va fi cel de Caritate. De aceea, ne dorim ca împreună cu voi să putem îmbunătăți viața celor care au mai puțin, dar care ne dau atâta dragoste și recunoștință. Deci haideți să schimbăm lucrurile împreună!

Oure experiences
Blog

acesta va cuprinde toată experiența noastră ca părinte, vom încerca să postăm viața reală a unei mame care stă cu copilul ei acasă, nu vom complica lucrurile, ci doar le vom da nume. Vom încerca la maxim să dăm din noi tot ce avem mai bun și să vă inspirăm să fiți cât mai naturale și simple. Ne dorim mult ca prin acest blog să aratăm că de fapt totul este simplu, important este să primești plăcere de la procesul de a fi părinte.

blogger
recommendation
We recommend
Recomandări

vom testa cât mai multe lucruri utile pentru copii și părinți pentru a putea reveni cu o recomandare frumoasă și utilă specială pentru voi. Aici cu mare drag vă vom împărți din experiența noastră, despre reacțiile copiilor la cele testate și beneficiile acestora.

Play with us
Activități

copii au nevoie de activități chiar din primele zile, în special au nevoie de comunicare, contact fizic, atenția și multă dragoste. Aici veți găsi activități ușoare dar cu o importanță deosebită în dezvoltarea copiilor. Vom încerca să combinăm în așa fel activitățile, încât să fie captivat nu doar copilul, dar și părintele.

activities
hliday
Travel with us
Vacanțe

vacanțele cu familia sunt cele mai deosebite, iar o dată ce sunt făcute împreună cu cei mici, capătă o altă culoare. În acest compartimet veți găsi articole despre vacanțele noastre petrecute alături de pici, ce experiențe am trăit, ce am mâncat, dar cel mai important - cum ne-am simțit. ”În fiecare zi a vieții noastre, facem depozite la banca de memorie a copiilor noștri”, spune Charles Swindoll, așă că e timpul să creăm amintiri.

OUR REVIEWS

Ce spun parintii despre noi:

Parents League Moldova este o comunitate a părinților de unde aflu înformație utilă ce ține de educația copilului meu, și de rolul meu de părinte. Uneori mi se pare că munca de părinte este una grea, și că nu voi reuși, dar fetele de la Parents League Moldova vin mereu cu susținere și cu seminare cu multă informație utilă pentru a reuși să ne convingă că noi, părinții suntem cei de care depinde educația și sănătatea copiilor noștri. Bravo pentru munca depusă și pentru implicare și devotament față de părinții din Moldova.

1555450_969248979787047_4951019540552182788_n
Kate Rotari Blogger at katerotari.md

Atunci când, în calitate de părinte, îți dorești să afli informații utile privind sănătatea copilului tău, alegi evenimentele organizate de Parents League Moldova. Oameni interesanți, profesioniști și dedicați meseriei pe care o practică, vin să ne ajute pe noi, părinții, pentru a ne crește armonios copiii.

18921200_1411864748849860_7068018593009747485_o
Anna Casian-Musteață Blogger at Sunt Mamă

"Ĩntr-o ţarã ĩn care ĩncã educaţia se face de la mic la mare,Parents League Moldova este o voce curajoasã care ne ajutã sã ĩnţelegem cã educaţia ĩncepe de sus ĩn jos!!! Felicitãri,recunoştinţã şi succes!!!"

19388499_485998518408157_6779943240061935014_o
Maryanna Macovey Blogger at Sentimentalista